2018. május 12-én került fel az első bejegyzés a FYVONE blog Facebook oldalára, ez pedig nem jelent mást, minthogy “kicsiny” közösségünk 1. születésnapját ünnepli. Ennek alkalmából indítottam a blogregény projektet, melynek jóvoltából publikálásra kerül az évek óta íródó, kelta mitológia által ihletett fantasy-sorozatom.

A fejezetek heti bontásban kerülnek fel a honlapra minden pénteken, kiegészülve a közösségi média oldalakon megosztott, történethez kapcsolódó grafikákkal, háttér-információkkal, érdekességekkel.

 

 

A könyv fülszövege 

Felia Fitzgeraldra levelet hagy elhunyt férje, Bertrand, ám a titokzatos üzenet csupán egy ismeretlen skóciai faluban rejlő ház címét rejti.

Felia kisvártatva rálel a ház régi tulajdonosának naplójára, melyben egy különleges, távoli világ bontakozik ki a szeme előtt. A koboldok mágikus birodalma meglepetésére csupán egy karnyújtásnyira van…

Vajon Bertrand miért írta a rejtélyes levelet? Lehetséges, hogy tudott erről a varázslatos helyről? Felia útra kel, hogy feltárja férje múltját egy idegen világban, azonban van, amire ő sem számít: az igazságon túl valami más is várja odaát…