Inspiráló kreatív tervezők 2021-re

Már hagyománya van az év eleji személyre szabható tervezők és naptárkreációk bemutatásának itt a blogon, így most sem maradhatott el ez a szívemnek kedves összeállítás. Remélem, hozzám hasonlóan ti is imádjátok ezeket a különleges, kitölthető és inspiráló kiadványokat. Talán ha még nem találtátok meg, most ráleltek majd a leginkább hozzátok illő darabra, ami szebbé varázsolja az év hátralevő részét.

Egy év – végtelen én

A címben is ott van már a lényeg: végtelen te. Azért jött létre ez a határidőnapló a POKET zsebkönyvek jóvoltából, hogy emlékeztessen a végtelen lehetőségekre, amik benned vannak, olyan fontos dolgokon keresztül, mint a lelassulás, az alkotás, a mentális egészség vagy éppen a pozitív testkép. A célja, hogy emlékeztetőként és inspirációként szolgáljon a zűrös, hangos mindennapokban, melyeken Gulyás Lídia modern illusztrációi adják a kreatív kezdőlöketet.

Vásárold meg ITT

Időnyerő önismereti és irodalmi napló

Szabados Ágnes a rendkívül igényes olvasónaplók után egy elegáns irodalmi útmutatóval rukkolt elő legutóbb, mely különleges dísze lehet bibliofil tulajdonosa polcának. Az Időnyerő olyan egyedi határidőnapló, ami válogatott irodalmi szövegeken keresztül kalauzol egy egész éven át tartó önismereti utazásra, miközben számos praktikus funkciója van, amivel elősegíti a tudatos tervezést. Öröknaptár, így bármikor elkezdhető.

Vásárold meg ITT.

YearCompass

A YearCompass füzet segítségével – mielőtt nekiesnél az új esztendő terveinek – lezárhatod, átértékelheted az elmúlt évet, levonhatod a szükséges tanulságokat. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, merre tartasz, és mit szeretnél valójában elérni, de a YearCompass az egyszerűséget tartja szem előtt. Irányított kérdésekkel kalauzol az önmagad felé vezető, kanyargós úton, melynek végén az álmaid konkrét célokká formálódnak.

Töltsd le ingyenesen ITT.

Viszkok Fruzsi PlanALL 2021

Viszkok Fruzsi fantáziadús, esztétikus naplóit minden évben rengetegen várják, hiszen rendszerszemlélete elsajátításával mi is könnyen és praktikusan láthatjuk át az életünk felett uralkodó káoszt. A célkitűzéshez és a célok megvalósításához egyaránt ad eszközöket. Éves és havi célokat jegyezhetsz fel magadnak, követheted szokásaidat, pénzügyeidet, eredményeidet, olvasmányaidat a tudatosság növelése érdekében, miközben kreativitásod is kiélheted a személyre szabható színes oldalakon.

Vásárold meg ITT.

Határtalan gondolatok

Az Édesvíz kiadó minden évben színvonalas Határtalan gondolatok elnevezésű határidőnaplójával rendszerezheted teendőidet, miközben lélekmelengető idézetekkel és meditációkkal segít az ellazulásban, feltöltődésben. Az asztrológiai előrejelzések segítségével felada­taidat a csillagok állása szerint alakíthatod, így elkerülve a ne­gatív eredményeket és a sikertelenséget. Használatával számos csodálatos és pozitív dolgot vonzhatsz be életedbe a 2021-es évben.

Vásárold meg ITT.

Kelta ihletésű évtervező

Az Egy falatnyi boldogság bloggere a természettel való újraegyesülésre hívja tervezőjével az erre nyitott grafománokat. Vallja, az évszakok váltakozása, a magyar és a kelta népek hagyományai, ünnepei a segítségünkre lehetnek abban, hogy mikor, mit és hogyan csináljunk. Ebben a kis füzetben a heti tervezők mellett találhatsz olyan oldalakat is, ahol jegyzetelni tudsz az adott évszak teendőiről, meg tudod tervezni a magadra fordított idő részleteit. Külön oldal a szűrőviszgálatok monitorozására, a nyaralás jegyzeteihez, a karácsonyi ajándék és menü listájához illetve a tavalyi és az idei év hálagondolatainak is jut még benne hely.

Keresd fel az alkotót ITT.