Támogasd a kiadókat – fantasztikus olvasmányok hatalmas kedvezménnyel

A megszokott, bejáratott hétköznapjaink, rutinjaink egyszer és mindenkorra megváltoztak, mintha a világ kifordult volna a négy sarkából, testileg és lelkileg egyaránt komoly nyomás alá helyez mindenkit a jelenlegi időszak. Az elkeserítő körülmények ugyanakkor szívmelengető összefogásokat eredményeztek, és talán ezzel a bejegyzéssel én is valami hasonlót indítok el a könyvmolyok körében.

Mi másért is foghatna össze a mi kis bibliofil közösségünk, mint kedvenc kiadóinkért, akiktől megszámlálhatatlan csodálatos történetet, képzeletbeli utazást, felejthetetlen élményt és irodalmi tudást kaptunk az elmúlt években. Most valamit visszaadhatunk ebből az ajándékból, így mindenkit, aki megengedheti magának arra buzdítok, hogy bátran válogassunk a hazai könyvkiadók kiadványai közül.

Az alábbi listában igyekeztem a legtöbb magyarországi kiadó kínálatából szemezgetni – még így is lehet, hogy kihagytam valamelyiket, kérlek jelezzétek mindenképp. Sikerlistás regények, irodalmi díjas művek, felkapott újdonságok, hangoskönyvek és régi kedvencek is megtalálhatók elképesztő, 20-80% kedvezményekkel a bejegyzésben, és a kiadók honlapjain (a nevükre kattintva a link egyenesen oda irányít titeket).

Úgyhogy hajrá könyvmolyok, most aztán van lehetőség beszerezni az eddig elmaradt olvasmányokat! Támogassuk együtt a kiadókat, hogy a vihar elcsitulta után is még sok szép történettel tehessék gazdagabbá az életünket!

Alexandra Kiadó

Ajánló:

Agave Könyvek

Ajánló:

Animus Kiadó

Ajánló:

Central Könyvek

Ajánló:

Cser Kiadó

Ajánló:

Európa Könyvkiadó

Ajánló:

Gabo Kiadó

Ajánló: 

Geopen Könyvkiadó 

Ajánló:

Helikon Kiadó 

Ajánló:

HVG Könyvek

Ajánló:

Jaffa Kiadó

Ajánlò:

Jelenkor Kiadó

Ajánló:

Kalligram Kiadó

Ajánló:

Kolibri Kiadó

Ajánló:

Kossuth Kiadó

Ajánló:

Könyvmolyképző Kiadó

Ajánló:

Libri Könyvkiadó

Ajánló:

Manó Könyvek/ Menő Könyvek

Ajánló:

Maxim Könyvkiadó

Ajánló:

Móra Könyvkiadó

Ajánló:

 

Művelt Nép Könyvkiadó

Ajánló:

Park Kiadó

Ajánló:

Scolar Kiadó

Ajánló:

21. Század Kiadó

Ajánló: