Praktikus-mutatós kreatív naplók 2020-ra

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már-már fanatikusan gyűjtöm a kitöltögetős, személyre szabható évtervező – és naplókreációkat. Ezek nagy részét sajnálom is beáldozni az irkafirkáimra, így aztán elhanyagoltan tornyosulnak az asztalomon, cserébe viszont tovább tartják magukban az alkotás lehetőségét. Ez alkalommal összegyűjtöttem nektek néhányat a 2020-as évre. Jó részük ingyen letölthető, úgyhogy már tényleg csak a kreativitásotokra van szükség.

1. YearCompass 

View this post on Instagram

Hú, nagyon lassan indul ez az év… ami persze nem baj. Sőt. De most valahogy nincs bennem az az év eleji kirobbanó lelkesedés. Bevallom, elfáradtam az elmúlt évben. Úgy érzem, 2018-ban nagyon sok energiát fordítottam a munkámra, ami egyrészt tök jó, meg is lett az eredménye (és hálás vagyok mindenért, amit kaptam vagy elértem), viszont más területek bizony háttérbe szorultak. Ma kitöltöttem a @yearcompass évrendező füzetét, ami szépen helyretette a dolgokat a fejemben, fogadalmak nem születtek, ellenben pár gondolatot megfogalmaztam magamnak – mintegy iránymutatásként. . . Igyekszem idén nagyobb figyelmet szentelni azoknak a részeknek az életemben, amiket elhanyagoltam, és csak egyetlen konkrét célt tűztem ki magam elé. De bárhogy is legyen, nincsenek elvárások.

A post shared by Biró Esztí ☀️ (@sztuugraphic) on

A YearCompass füzet segítségével – mielőtt nekiesnél az új esztendő terveinek – lezárhatod, átértékelheted az elmúlt évet, levonhatod a szükséges tanulságokat. A hétköznapok rutinjában könnyű szem elől téveszteni, hogy merre tartasz, és mit szeretnél valójában elérni, de a YearCompass az egyszerűséget tartja szem előtt. Irányított kérdésekkel kalauzol az önmagad felé vezető, kanyargós úton, melynek végén az álmaid konkrét célokká formálódnak.

Letölthető YearCompass

2. Verses Naplóm

A Bóta Tímea pszichológus által vezetett Nő a tükörben oldalt régóta követem, és a kortárs alkotások most már fizikailag is elkísérik az irodalom szerelmeseit. A Szeder Katával készített verses önreflexiós naplóban a vers terapeutaként működik, támogat sorsod beteljesítésében, az apró, látszólag kusza darabkák helyére kerülésében, hogy végül rátalálj egyedi és megismételhetetlen önmagadra.

Letölthető több verzióban ITT

3. Szikratervező

View this post on Instagram

Ezzel az INGYEN LETÖLTHETŐ kreatív önismereti tervezővel egyszerűen értékelheted a 2019-es éved és izgalmasan tervezheted meg 2020-at. Mindezt nem fél nap alatt, hanem egy órán belül. TE MIKOR TERVEZEL TERVEZNI? 🤔😁 A szikratervező egy kreatívabb szemszögből közelít a sikereidhez, a kudarcaidhoz, vágyaidhoz, céljaidhoz. Mondjuk úgy, hogy egy jópofa, kreatív önismereti évértékelő. Olyan témák és feladatok várnak rád, amelyek játékossá, érdekessé és izgalmassá teszik a 2019-es év átgondolását és a 2020-as év megtervezését. A tervezőt 6 téma mentén dolgozhatod fel: szemléletmód, motiváció, kreativitás, énidő, tudásvágy, inspiráció. Cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések, vagyis elgondolkodtató és kreatív tartalom 12 oldalon (6db A4 lap). Nem kell hozzá több óra, vagy fél nap, hogy kitöltsd, 1 órán belül végezhetsz! Kíváncsi vagy? Töltsd le, semmilyen adatodat nem kérem el cserébe, viszont örülök, ha viszontlátom fotón a közösségi médiában a #szikratervezo hashtag használatával. ◾️LINK A BIÓBAN! ◾️#szikra #kreativnezopont #tervezes #planner #2020

A post shared by Szikra blog | kreatív nézőpont (@365letszikra) on

A szikratervező egészen más szemszögből közelít. Meghatározott témákon és feladatokon keresztül visz közelebb a vágyaidhoz, miközben játékos és izgalmas módon von be a tervezés folyamatába. A naplót 6 téma mentén dolgozhatod fel: szemléletmód, motiváció, kreativitás, énidő, tudásvágy, inspiráció, mindemellett cikkek, könyvajánlók, coaching kérdések és számos elgondolkodtató, érdekes tartalom vár még rád.

Letölthető szikratervezo2020

4. Határtalan gondolatok

A Határtalan gondolatok határidőnaplóban könnyedén rendszerezheted teendőidet, miközben lélekmelengető idézeteket olvashatsz, meditációs gyakorlatokkal töltődhetsz fel, gyakorolhatod a negatív gondolatok elengedését, a bőségteremtés technikáját. Az asztrológiai előrejelzések jóvoltából az egészségi állapotodra, a lelki gyakorlatok megfelelő időpontjára, vagy a szépségápolásra is találsz javaslatot, a naptár tematikus oldalai pedig életmódtippekkel is szolgálnak.

Beszerezhető ITT

5. Van már időd olvasni?

Na jó, Szabados Ágnes olvasónaplója némileg kilóg a sorból, mivel tematikusan csak az olvasmányélményekre koncentrál, ennek ellenére számomra kihagyhatatlan egy ilyen listáról. Ez az újragondolt olvasónapló azért született, hogy rámutasson, tudatosan lehet időt szakítani a könyvekre. Megörökítheted benne az olvasottakkal kapcsolatos gondolataidat, de tippeket és feladatokat is rejt, sőt bemutatja a Nincs időm olvasni kihívást, és segít a saját olvasási rutinod kialakításában.

Beszerezhető ITT